Medarbetare

Sofia Rasmussen – Grundare och VD

Rasmussen Analys grundades 2014 av Sofia Rasmussen. Sofia är omvärlds- och trendanalytiker, författare, föreläsare och VD för Rasmussen Analys. Hennes expertområden är framtidens arbetsmarknad, den unga generationens värderingar och livsstilar, arbetsgivarattraktivitet, jämställdhet i arbetslivet och människors arbetslivsvärderingar.

Sofia är nominerad till MySpeaker of the Year 2022. Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019, under kategorin Samhällsbyggare. År 2018 ingick Sofia i listan över de tio mest anlitade kvinnliga föreläsarna under året, av Kvinnliga Talare. Hon har en magisterexamen i Statsvetenskap och i snart 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar.

Sofia har under sju års tid arbetat som seniorkonsult på konsult- och analysföretaget Kairos Future. Hon har dessutom erfarenhet av arbete med kvinnors mänskliga rättigheter från UNIFEM:s regionala kontor för Öst- och Centraleuropa i Slovakien och har arbetat i Vietnam för International Organization for Migration,  i ett projekt riktat mot kvinnor som fallit offer för människohandel.

Kontakta Sofia:

E-post: sofia@rasmussenanalys.se

Telefon: 073 – 752 99 17

Kontakt

E-postsofia@rasmussenanalys.se

Telefon: 0737-52 99 17

Besöksadress: Sankt Paulsgatan 13, c/o Nostra, 118 46, Stockholm