Sofia Rasmussen – Grundare och VD

Rasmussen Analys grundades 2014 av Sofia Rasmussen. Sofia är omvärlds- och trendanalytiker, författare, föreläsare och VD för Rasmussen Analys. Hennes expertområden är framtidens arbetsmarknad, den unga generationens värderingar och livsstilar, arbetsgivarattraktivitet, jämställdhet i arbetslivet och människors arbetslivsvärderingar.

Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019, under kategorin Samhällsbyggare. År 2018 ingick Sofia i listan över de tio mest anlitade kvinnliga föreläsarna under året, av Kvinnliga Talare. Hon har en magisterexamen i Statsvetenskap och i snart 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar.

Sofia har under sju års tid arbetat som seniorkonsult på konsult- och analysföretaget Kairos Future. Hon har dessutom erfarenhet av arbete med kvinnors mänskliga rättigheter från UNIFEM:s regionala kontor för Öst- och Centraleuropa i Slovakien och har arbetat i Vietnam för International Organization for Migration,  i ett projekt riktat mot kvinnor som fallit offer för människohandel.

Kontakt

Kontakta Sofia Rasmussen:

E-postsofia@rasmussenanalys.se

Telefon: 0737-52 99 17

Besöksadress: Kornhamnstorg 61, 3 tr, 111 27 Stockholm