Tjänster

VILL DU GÖRA EN UNDERSÖKNING? 

Rasmussen Analys genomför skräddarsydda undersökningar och omvärldsanalyser. Kontakta oss med din förfrågan!

EFTER #METOO – SÅ ATTRAHERAR DU FRAMTIDENS TALANGER

Vi lever i en ny tid. #MeToo manar till förändringar i arbetsmiljö och ledarskap. De nygamla kraven på högre innovationstakt, numerär jämställdhet och snabba förändringar har fått ett syskon: önskan om en arbetskultur där alla är lika fria att prestera på topp och bidra till bolagets framgång.

Nu lanserar vi ett unikt projekt där vi årligen genomför en omfattande enkätundersökning i hela Sverige och i alla branscher. Vi identifierar framgångsfaktorer och nödvändig åtgärder för att bygga framtidens starka bolag.

Vi söker nu företag och organisationer som vill medverka i projektet och ta del av all kunskap vi genererar och på samma gång stärka sitt varumärke och Employer Brand. Kontakta oss så berättar vi mer!

UNGDOMSFOKUS 2015 – 2018

Ungdomsfokus är en årligen återkommande undersökning om vad unga (15-29 år) tycker, drömmer om och brinner för som Rasmussen Analys genomför tillsammans med Nyheter24-gruppen. Hittills (2015 – 2018) har sammanlagt över 10 000 personer svarat på undersökningarna. Den 1 juni 2018 lanseras 2018 års undersökning med fokus på ledarskap, demokrati och psykisk ohälsa bland unga.

Vill du veta mer? Ta del av innehållet i studien genom att boka Sofia Rasmussen för en föreläsning om unga eller en utbildningsdag om att leda och attrahera mångfald.

Beställ eller ladda ned den senaste rapporten här. Vill du ta del av någon av tidigare års rapporter går det bra att kontakta oss så skickar vi dem digitalt!