Sofia föreläser på Årets VD på Hotel At Six Oct 16 2018

Torsdagen den 15 november bjuder Ledarskapssajten Motivation.se in till evenemanget Årets VD. För 7:e året i rad uppmärksammar och premierar vi vd:ar inom svenskt näringsliv. Tillsammans med våra partners välkomnar vi er till den nya eventarenan på Hotel At Six, mitt i Stockholm city. Under kvällen kommer fyra vd:ar att inta scenen och ta emot utmärkelsen Årets VD i kategorierna små, mellanstora, stora bolag samt Årets Unga VD.

Temat för årets program är ”Ledarskap för en ny generation – så behöver du tänka och agera för att attrahera och utveckla framtidens medarbetare och ledare.”

Ta denna unika chans att lyssna till inspirerande talare, knyta nya värdefulla kontakter och ta med dig handfast kunskap hem till din egen verksamhet.

Här bokar du biljetter!
Här läser du programmet!