Efter #MeToo – så attraherar du framtidens talanger Jan 23 2018

Vi lever i en ny tid. #MeToo manar till förändringar i arbetsmiljö och ledarskap. De nygamla kraven på högre innovationstakt, numerär jämställdhet och snabba förändringar har fått ett syskon: önskan om en arbetskultur där alla är lika fria att prestera på topp och bidra till bolagets framgång.

Nu lanserar vi ett unikt projekt där vi årligen genomför en omfattande enkätundersökning i hela Sverige och i alla branscher. Vi identifierar framgångsfaktorer och nödvändig åtgärder för att bygga framtidens starka bolag.

Eftertraktade talanger och investerare ger inte sitt engagemang, kapital och sin kunskap till gårdagens bolag. Hur ser framtidens kultur och ledarskap ut? Hur attraherar och behåller vi kvalificerade och högutbildade medarbetare? Hur skapar vi ett varumärke som självklart leder associationerna rätt?

Inget bolag vill att anställda skall lägga tid och resurser på att hantera en dysfunktionell arbetsmiljö. Det är dyrt att inte ta #MeToo på allvar – dyrt att inte komma tillrätta med sned meritokrati och tystnadskultur.

Vill du att din organisation eller ditt bolag deltar i projektet och får tillgång till analyser, slutsatser, workshops och mycket mer? Se till att säkra ditt deltagande i projektet Efter #MeToo – så attraherar du framtidens talanger. Kontakta oss för ett möte!

Projektet genomförs av Rasmussen Analys tillsammans med Sultán Sjöqvist.

4O9C8227_300ppi-2       Foto_Madeleine_2

Sofia Rasmussen, VD                                           Madeleine Sultán Sjöqvist, VD

M.Sc. statsvetenskap                                              Fil. Dr religionssociologi