Snart presenteras Ungdomsfokus2016 Mar 3 2016

Tillsammans med Nyheter24-gruppen genomför Rasmussen Analys just nu den årliga undersökningen Ungdomsfokus – Sveriges viktigaste undersökning om unga vuxna och hur de ser på framtiden. 84% av 16-29 åringarna anser sig vara kreativa och de förväntar sig att få utlopp för sin kreativitet på arbetsplatsen. Frågan är hur bra svenska arbetsgivare är på att skapa förutsättningar för sina medarbetare att få utlopp för all sin kreativitet i arbetet. Vad bör du som arbetsgivare eller ledare göra för att boosta kreativitet och innovation på arbetsplatsen? Detta och mycket mer handlar resultaten om i årets undersökning.

Sofia Rasmussen och Daniel Mälsjö från Nyheter24 kommer att presentera studien på MEG i Göteborg den 8 april. Varmt välkomna då!

Hör av dig om du vill ha mer information eller boka in en föreläsning med Sofia Rasmussen på temat!